Wijkcentrum Hengelose-Es logo

Vakantiespelen 2014

Wijkcentrum De Hengelose Es Uitslagsweg 47

Alice white-rabbit s

Thema: Alice in Wonderland

5,6,7 augustus en 12,13,14 augustus

Start inschrijving:
Start vakantiespelen:
Einde vakantiespelen:  
elke dag vanaf 9:30 uur
10:00 uur
14:00 uur

Alice vraagt aan de papa’s en mama’s:

  • Denk elke dag aan de lunch voor uw kind.
    Inschrijving van uw kind is verplicht (dit kan elke dag tot 10:00 uur)
  • In Wonderland kan kleding vies worden of beschadigen.
  • De kosten zijn € 1,00 per kind per dag.
  • Vóór-inschrijving is mogelijk vanaf maandag 14 juli bij het wijkcentrum.
    Bij vóór- inschrijving ook gelijk de bijdrage van € 1,00 per dag voldoen!


dinsdag 5 augustus
“Welkom in Wonderland”
De gekke hoedenmaker en de hartenkoningin openen de vakantie spelen aan de grote wonderland theetafel. We gaan de film Alice in Wonderland kijken. Het grote Alice in Wonderland kunstwerk wordt onthuld, helpen jullie mee om deze nog mooier te maken? We gaan de theetafel nog mooier versieren met ons zelf gemaakte servies. Daarna mogen we vrij spelen in de tuin van de hartenkoningin.Alice tenniel roses s

woensdag 6 augustus
“We verven de rozen rood”
Vandaag maken we grote bloemen voor in de rozentuin van de hartenkoningin. We gaan naar het bos voor een spannende Alice in wonderland picknick en vossenjacht.

donderdag 7 augustus
“Niets is wat het lijkt”
We gaan wonderkoekjes maken, als je deze eet groei je net als Alice ineens heel snel. Dan is het tijd voor een grote verkleedpartij. Alle kinderen worden de volwassenen en de volwassenen worden weer even kind. Daarna gaan we gezamenlijk op excursie. Waarnaartoe blijft nog een verrassing.

dinsdag 12 augustus
“Gekke hoeden dag”
We gaan op een te gekke wijze hoofddeksels versieren. Wie maakt de mooiste hoed? Na het versieren moeten deze natuurlijk wel geshowd worden aan de gekke hoedenmaker en de hartenkoningin in een doldwaze modeshow. We gaan stiekem in de tuin van de hartenkoningin een speciaal Alice spel spelen maar pas op dat de hartenkoningin je niet betrapt.

woensdag 13 augustus
“Een eigen wijze dag”
Maak een paddenstoel voor je eigen wijze rups of een kolderkat masker. Daarna is het tijd voor een echte hartenkoningin cricket wedstrijd. Laat vooral de hartenkoningin winnen want anders…..Of je neemt een kijkje in ons eigen gecreëerde eigen wijze doolhof.

donderdag 14 augustus
“Hartelijk gefeliciteerd met je onjaardag”
Vandaag is het feest voor iedereen. Jij bent ook onjarig! Daar hoort natuurlijk het onjaardagslied en dansje bij. Het grote Alice in wonderland kunstwerk is nu klaar en moet officieel onthuld worden. Daarna is het tijd voor de grote onjaardagstaart en we eindigen de vakantiespelen met een knetter gekke onjaardagsdisco.

Alice tenniel-tea-party s