Geerdink logo 300
De ponygroepen van 't Geerdink

De laatste ponygroepen van het seizoen zijn helaas alweer achter de rug. De pony’s hebben in de maanden juli en augustus altijd vakantie. Maar in september zijn we er weer!

De ponygroep is voor alle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Hengelo, Borne en Delden. Tijdens de ponygroep leren de kinderen hoe je een pony rijklaar moet maken (de verzorging), zodat we daarna kunnen gaan rijden. Bij ons staat het samenwerken met elkaar en het samen leren centraal en natuurlijk de gezelligheid die we met elkaar en de kinderen hebben.

ponygroep s

Lijkt het jou nou ook leuk om te leren hoe je een paard moet verzorgen en natuurlijk om paard te leren rijden? Kom dan in het nieuwe seizoen, vanaf 1 september een keertje kijken bij een ponygroep. Ook zijn er nog vrije plekken die opgevuld mogen worden, je kunt je dus ook gelijk inschrijven voor het nieuwe seizoen.

Kosten
De kosten zijn € 15,00 per maand. De contributies voor de kleine schoolvakanties worden doorbetaald. Voor minima is er een regeling via het sportfonds. Informatie hierover kunt u krijgen in de boortoren van Alpenstraat 17a of bellen in kantooruren Tel: 074 2420146.
Of Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op onze website www.hetgeerdink.nl of like onze facebook pagina “Het Geerdink”.

Fijne vakantie namens de vrijwilligers en de pony’s van het Geerdink

U kunt ook kennis met ons maken op het wijkfeest
7 september vanaf 13.00 tot 15.00 uur
Tot dan !