BHM-logo-nwst
Wijkfeest 7 september 2014

Het jaarlijks wijkfeest staat weer voor de deur. De Bewoners Organisatie Hengelo Midden en enkele leden van het WAC hebben een mooi programma voor u samengesteld.

Zoals u gewend bent is er voor de jongsten tot 12 jaar, de hele dag Kleedjesmarkt op de kleine parkeerplaats bij Ter Stal en de Kwalitaria. De kleedjes mogen niet groter zijn dan 2x2 mtr.
Aan de voorkant op de grote parkeerplaats, is een warenmarkt met diverse kramen. Daar zal ook een podium zijn waar, vanaf 12.30 uur diverse artiesten voor u gaan optreden.

wijkfeest 1

Vrijwilligers gezocht
De Bewonersorganisatie Hengelo Midden is op zoek naar een aantal vrijwilligers m/vr die voor 1 dag ons willen ondersteunen tijdens het jaarlijks Wijkfeest op 7 september a.s. Interesse bel dan even met:06-39197274

Rommelmarkt
De rommelmarkt is als vanouds van 10.00 tot 17.00 uur in de Sloetsweg tot aan de Mesdagstraat. Het Wijkcentrum heeft een programma dat zich in en rondom het gebouw afspeelt. Palet (ontmoetingscentrum voor senioren) heeft Open Huis en heeft een aantal leuke activiteiten voor u georganiseerd. Uitgebreid programma binnenkort in de Huis-aan-Huis bladen.

wijkfeest 12 s