zonnebloem logoDe zonnebloem afdeling “de zonnehoek”

Allereerst wil ik u graag iets meer vertellen over onze afdeling van de Zonnebloem "de Zonnehoek" uit Hengelo. Wij zijn een groep van 35 vrijwilligers waarvan er 7 ook een bestuursfunctie bekleden. Onze afdeling bestaat 65 jaar en we zijn met ons bezoekwerk werkzaam in de wijken Wilbert, Hengelose Es, Weidedorp en Weusthag. De zonnehoek is een fijne afdeling om in te werken met bezoekwerk en het organiseren en verzorgen van vele mooie, gezellige activiteiten. Wij zijn dan ook blij als u, onze gasten, de zonnehoek weet te waarderen.

Zonnebloem 2

Naast onze activiteiten die door de groepvrijwilligers verzorgd worden, hebben wij indien mogelijk elk jaar een bustocht. Dit jaar op 17 september a.s. in de week van de nationale ziekendag, waardoor wij een beetje vakantie gevoel aan onze gasten kunnen geven. Uw steun hierbij is van harte welkom.

Activiteiten van de zonnebloem afddeling Zonnehoek nog in 2014
Ontspanningsmiddag 10 augustus 14:00 uur.
Bustocht: 17 september (woensdag) 11:00 uur.
Kerstmarkt: Borghuis 24 november (maandag) 14:00 uur.
Kerstmiddag: 15 december (maandag) 14:30 uur. Kosten die wij vragen bij activiteiten, voor introducés die buiten ons bezoekgebied vallen, zijn € 2,50 extra, bij de bustocht is dat € 5,- extra.
Noaber midddag: iedere dinsdag voor iedereen, kosten zijn € 1,- of € 5,- inclusief lunch.
De ontmoetingsruimte van het Palet is elke dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur open en iedereeen die belangstelling heeft is welkom; als u wilt, kunt u hieraan deelnemen. Het Noaber programma is aan de Uitslagsweg 99.5 Hengelo. Voor meer informatie: bel 0742917921.Zonnebloem 3

Vragen aan de zonnebloem afdeling "de Zonnehoek"?
Over bezoekwerk belt u Ilonka v.d. Linde. Wilt u meer weten of praten over het bezoekwerk bel 074 2420901. Over activiteiten belt u Wilhelmien ter Haar. Wilt u meer weten over onze activiteiten bel 074 2433478.

Penningmeester van de afdeling ” de Zonnehoek” is Lidy Asbreuk NL98Rabo 01109.53.487, waarop elke gift welkom is. Op 16, 17 en 18 april hebben wij, met hulp van 35 verkopers, bij AH en daarbuiten ook dit jaar weer 700 loten verkocht. De opbrengst komt alle gasten van de zonnehoek ten goede. Wilt u nog een lot kopen? Laat het ons weten: bel naar 074-2428540. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En dat geldt ook voor onze tienduizenden vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt! 155.000 mensen met een fysieke beperking doen een beroep op de Zonnebloem.

Zonnebloem s

Bedankt vrijwilliger
Wij zijn trots om als vrijwilligers van de zonnebloem afd. de Zonnehoek werkzaam te zijn. Wij hebben elkaar nodig, dat is zonneklaar. Bedankt voor je vriendschap, bedankt voor je zijn. dank voor al geruime tijd echt een beetje vrienden mogen zijn. Samen praten, samen genieten van er zijn of van mooie muziek. Elkaar kunnen vertrouwen dat is toch uniek. We kennen elkaar een beetje en luisteren naar elkaar.We geven elkaar vertrouwen, dat wordt niet beschaamd. Laten we dat zo houden; als dat er niet meer is, is dat voor ons allemaal best wel een gemis.