Palet logo s
Nieuwsbrief van de Ontmoetingsruimte Palet
Uitslagsweg 99-5 Hengelo
voor alle senioren van de Hengelose Es

Palet Noaber s


Elke dinsdag Noaberdag in Palet van 10.00 uur tot 16.00 uur is de ontmoetingsruimte open en iedereen die belangstelling heeft is welkom. Als u dat wilt, kunt u deelnemen aan een Noaberprogramma, met diverse activiteiten en in samenwerking met de medewerkers en bezoekers van de Wijkdagverzorging.
Vanaf 10.00 uur gezamenlijk koffiedrinken met aansluitend een spelletje spelen of deelnemen aan diverse andere activiteiten, zoals rummikub of kaarten maar ook bewegen op muziek of geheugentraining. Tussen 12.00-14.00 kunt u deelnemen aan de lunch en daarna indien gewenst even rusten. Van 14.00 – 16.00 worden er wekelijks verschillende activiteiten aangeboden. Elke tweede dinsdag van de maand is er een kleine Bingo. Maar ook een film of een muziekmiddag behoort tot de mogelijkheden. U mag de hele dag komen maar ook als u alleen wilt komen koffie drinken of een spelletje wilt doen, bent u van harte welkom. Iedereen kan meedoen bij het Project “Noaberdag in Palet”.
Voor het programma of andere informatie, bijvoorbeeld vervoer kunt u contact opnemen met Marion Geerdink of Linda Jansen tel: 06-10961812.

Bingo

Bingo
Elke tweede maandag van de maand 8 september 13 oktober, 10 nov. en 8 december voor alle 55-plussers van de Hengelose Es. Met leuke prijsjes. Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De bingokaart kost slechts € 1,50 en u kunt maximaal twee kaarten per persoon kopen.

Woensdag 20 augustus gaat de Koersbal weer beginnen van 14.30 tot 16.30 uur. Kom ook eens een balletje gooien.

Wijkfeest Zondag 7 september in de Hengelose Es
Tijdens het wijkfeest houdt de ontmoetingsruimte van Palet haar jaarlijkse OPEN DAG van 10.00 tot 16.00 uur. De vrijwilligers van Palet organiseren tijdens dit wijkfeest voor de 9e keer een kleine Boekenmarkt. Houdt deze datum alvast vrij voor een bezoekje aan Palet. De gehele dag is de koffie of thee gratis. Carintreggeland/thuiszorg is aanwezig met een bloedtest. Daarnaast kunt u kennismaken met diverse activiteiten en hun deelnemers en we houden een verloting. Opbrengsten zijn bestemd voor de activiteiten van Palet. In de middag is er een optreden van dansgroep Roesalka. Kortom reden genoeg om op zondag 7 september ook naar Palet te komen! Dit mag u niet missen!!!

Zoals gewoonlijk is er ook..
Elke dinsdagavond spelletjes avond. Vanaf 19.30 uur kunt u een kaartje leggen of een potje rummikub spelen. Kom gerust een keertje kijken en meedoen!
Elke woensdagmiddag is er koersbal in Palet, op 20 augustus beginnen we weer.
Elke donderdagmorgen: koffiemorgen vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur.
Elke donderdagmorgen : vanaf 9.00 uur is er gymnastiek. We starten weer op 4 september, u kunt rustig een keertje gratis meedoen en kennismaken met de groep.

Wist u…dat u elke woensdag, vrijdag en eens per 14 dagen op zondag tussen 12.00 en 13.30 uur een heerlijke warme maaltijd kunt gebruiken in Palet. De prijs van een driegangen menu is € 7,50 inclusief een kop koffie of thee. Kom ook eens proeven en proberen. In juli en augustus is er geen eetpunt. In plaats daarvan is er elke donderdag een lunch aansluitend aan de koffieochtend. Verdere informatie zie de flyers in de ontmoetingsruimte.
Voor meer informatie neem contact op met Appie Uland 0620079799.

Voor informatie over alle activiteiten in Palet kunt u contact opnemen met Herma Gringhuis ouderenwerker in de wijk de Hengelose Es, zij is bereikbaar via het Zorgloket 074 2459131. Ook verdere informatie over activiteiten van Carintreggeland of de SWOH kunt u via dit nummer verkrijgen.