Kuyperschool logo

Hallo wijkgenoten,

Heel graag vertel ik weer over hoe het gaat op de Kuyperschool. Ook dit jaar zijn we weer gestart met de ‘Vossenjacht’. De kinderen gingen, samen met hun ouders, de buurt in om de vossen te zoeken. De leerkrachten zagen er fantastisch uit!
Kuyperschool vossenjacht s

We vinden het elk jaar heel fijn weer nieuwe studenten te begroeten van de Pabo in Hengelo. Als school zijn wij opleidingsschool, wat wil zeggen dat de leerkrachten zelf een cursus hebben gevolgd om een goede begeleider te zijn voor de studenten! Dit schooljaar werkt er ook weer een LIO’er ( leerkracht in opleiding) en 3 derdejaars studenten, die enthousiast in ons team zijn opgenomen.

KuyperKinderboekenweek s
De kinderboekenweek heeft ons meegenomen de Wereld door! In de hal van de school hebben we altijd een gezamenlijke opening. Dan krijgen de kinderen een schrijf- of tekenopdracht mee waar ze de gouden griffel of penseel mee kunnen winnen!
Kuyperfoto s2

Ook een foto van enkele leerlingen van groep 2 die een prachtig toneelstukje hebben opgevoerd voor hun ouders en opa’s en oma’s. Ze gingen op ‘berenjacht’!

 

Verder kijken we vol verwachting uit naar de plaatsing van een echte klok in onze nieuwe opbouw van de school! Als het zover is zullen we zeker een foto plaatsen want reken maar dat we daar trots op zijn!

Hartelijke groet,
Joyce vanBinsbergen
Directeur Kuyperschool