ROZ klein 
ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

Eigen bedrijf starten?
Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen.
De dienstverlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.

Voorlichting ‘Een eigen bedrijf iets voor u?’
Is ondernemen wel iets voor u? Hoe begint u een bedrijf? Wie kan u op weg helpen? Zijn dit vragen waarmee u rondloopt? Dan is deze voorlichtingsbijeenkomst iets voor u. In deze korte praktische bijeenkomst geeft het ROZ u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en of dit iets voor u is.

De training wordt gegeven in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164  in Hengelo.
Eerstvolgende data:

  • 14 november, 9.00 – 12.00 uur
  • 30 november, 9.00 – 12.00 uur
  • 12 december, 9.00 – 12.00 uur

Aanmelden kan op www.roztwente.nl door het inschrijfformulier in te vullen. Bellen of mailen met het ROZ kan ook.

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?
Het ROZ verhuurt goedkope kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Ondernemerscentrum H164 is een uniek concept en gebouw in hartje Hengelo. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, dus wees er snel bij! Ook vergader- en workshopruimtes zijn in H164 te huren voor een dag of dagdeel.

Contact
Neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken met de wijkadviseur Marte di Prima en Chantal Joldersma. Marte en Chantal staan in de Hengelose Es voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze websites: www.rozgroep.nl en www.roztwente.nl.
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen?

Facebook en Twitter

 Volg ons nu op twitter.com/rozgroep