Palet logo s
Nieuwsbrief van de ontmoetingsruimte Palet Uitslagsweg 99-5

november en december 2013 voor alle Senioren van de Hengelose Es


De vrijwilligers van de ontmoetingsruimte heten u ook tijdens de wintermaanden van harte welkom

Elke dinsdag Noaberdag in Palet
van 10.00 uur tot 16.00 uur is de ontmoetingsruimte open en iedereen die belangstelling heeft is welkom. Wanneer u dat wilt, kunt u deelnemen aan een Noaberprogramma, met diverse activiteiten en in samenwerking met de medewerkers en bezoekers van de Wijkdagverzorging.
Vanaf 10.00 uur gezamenlijk koffiedrinken met aansluitend een spelletje spelen of deelnemen aan diverse andere activiteiten, zoals rummikub of kaarten maar ook bewegen op muziek of geheugentraining.
Tussen 12.00 - 14.00 uur kunt u deelnemen aan de Lunch en daarna indien gewenst even rusten.
Van 14.00 – 16.00 uur worden er wekelijks verschillende activiteiten aangeboden. Elke vierde dinsdag van de maand is er een kleine Bingo met voor iedereen een prijsje.
U mag de hele dag komen maar ook als u alleen wilt komen koffie drinken of een spelletje wilt doen, bent u van harte welkom, iedereen kan meedoen bij het Project “Noaberdag in Palet”.
Voor het programma of andere informatie, bijvoorbeeld vervoer, kunt u contact opnemen met Marion Geerdink of Linda Jansen tel: 06-10961812.

Palet bingo s
iedere tweede maandag van de maand voor alle 55-plussers van de Hengelose Es. Met leuke prijsjes. Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. De bingokaart kost slechts € 1,50 en U kunt maximaal twee kaarten per persoon kopen. Maandag 11 november en op maandag 9 december.


November ………………………………………………
Palet paddestoelDinsdag 5 november: Noaberdag met de Thuiszorg van Carint: zij gaan erwtensoep voor u koken. Dat wordt een zogenaamde SNERTDAG. Zie de flyer voor nadere informatie.
Dinsdag 19 november Noaberdag met een mooie herfstfilm van de HEOS, aanvang 14.30 uur, entree 2,50.
Vrijdag 29 november stamppotbuffet. Een buffet met pepernoten. Zie ook de flyer. Aansluitend een gezellige sinterklaasavond met muziek van het Trio Eigen Wijs. Wellicht wilt u na afloop nog een dansje maken. Aanvang 17.30 uur. Kosten €12,50 inclusief de muziek en een kop koffie/thee. Opgave vooraf noodzakelijk bij dhr A. Uland 0620079799

December……………………………………………
Palet winter Dinsdag 3 december Noaberdag met Sint Nicolaas.
Donderdag 5 december koffie met ……. Speculaas en Pepernoten.
Maandag 9 december Feestelijke Winterbingo met winterse Prijzen.
Donderdag 19 december kerstbuffet: gezellige bijeenkomst met een heerlijk buffet (let ook op de flyers. Opgave vooraf noodzakelijk) Aanvang 17.00 uur .
Woensdag 26 december tweede kerstdag ……kerstinloop met gezelligheid en iets lekkers.
Dinsdag 31 december: Het oude jaar uitluiden met koffie en een oliebol.
Dinsdag 7 januari: Nieuwjaarskoffie met Film van Palet

Wilt u meer weten over de activiteiten van de ontmoetingsruimte, raadpleeg dan ook het informatieboekje. Wilt u graag de informatie van Palet thuis ontvangen, geef dat even door en wij zorgen ervoor, zie de bon in het infoboekje

Informatie over alle activiteiten van de SWOH en Carintreggeland kunt krijgen bij het zorgloket, tel. 074 - 245 91 31