Sinterklaasactie

Stichting Twente Hart Safe gaat reanimeren voor de kinderen van de Voedselbank Twente

De stichting Twente Hart Safe gaat in de week van 18 t/m 23 november 2013 reanimatie- en AED Bedieneropleidingen organiseren waarbij de totale opbrengst wordt gespendeerd aan een sinterklaascadeaus voor 170 kinderen tot 7 jaar waarvan de ouders zijn aangewezen op de diensten van de voedselbanken Hengelo – Borne en Hof van Twente.

Voor dit doel zullen alle erkende en bevoegde instructeurs die actief zijn binnen de stichting Twente Hart Safe de handen ineenslaan en afzien van hun reguliere uurtarief. Elke euro die deze actie opbrengt gaat 100% naar het genoemde doel. Geen strijkstokken, geen listige onkostenposten maar eerlijk en recht uit het HART. Na deze actie zal onze accountant het bewijs op schrift stellen die wij vervolgens zullen publiceren op de website van de stichting Twente Hart Safe.

Sinterklaas
Is het grote feest waar menig kinderhart naar uitkijkt. “Vol verwachting klopt ons hart”. Ook in het verzorgingsgebied van de voedselbank Twente kloppen tegen 5 december zo’n 170 kinderharten tot 7 jaar vol verwachting wat de Sint dit jaar zal brengen. Het moet dan ook als ouder hartverscheurend zijn als je – door welke omstandigheden dan ook – financieel niet (meer) bij machte bent om een Sinterklaascadeau voor je kind(eren) te kunnen kopen. Deze ouders willen wij dit jaar bijstaan door deze Sinterklaas actie op poten te zetten waarmee we een WIN - WIN situatie kunnen creëren. Meer burgerhulpverleners en een mooi Sinterklaascadeau voor de kleinsten onder ons.

DOE MEE EN WIN EEN AED OF AED BEHUIZING

 header-sint s