Kuyperschool logoEen nieuw schooljaar!

Het schooljaar zijn we weer begonnen met onze traditionele vossenjacht. Elk jaar is het weer prachtig om te zien hoe leerkrachten en kinderen genieten van deze activiteit! Dit keer liepen er alleen sprookjesfiguren rond in de wijk. Het was een mooi gezelschap, zoals de foto laat zien!

Kuyperschool 1 s

Elke vrijdagmiddag besteden wij aandacht aan creatieve vakken. Dit schooljaar hebben we daar ook dramalessen aan toegevoegd. Meneer Jan geeft techniek en de kinderen gaan enthousiast naar huis met hun mooie bouwsels! Niet alleen de zaakvakken, maar ook de creatieve vakken blijven we belangrijk vinden om te geven!
Kuyperschool 2 s


Het kinderboekenbal is elk jaar een groot succes! Dit jaar verschenen de kinderen in sportkledij op school omdat het thema: ‘Klaar voor de start’ daar voor uitnodigde! Het was weer een geweldig dansfeest voor de onderbouwleerlingen.
De gouden en zilveren griffels en de gouden en zilveren penselen kunnen weer gewonnen worden! De oudere kinderen gaan nog voor de voorleeswedstrijd. Wie wordt er dit jaar de voorleeskampioen? Spannend!!