ROZ logo s
ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

Eigen bedrijf starten?
Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen. De dienst-verlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.

Oriëntatieworkshop ‘Een eigen bedrijf iets voor u?’
Is ondernemen wel iets voor u? Hoe begint u een bedrijf? Wie kan u op weg helpen? Zijn dit vragen waarmee u rondloopt? Dan is deze voorlichtingsbijeenkomst iets voor u. In deze korte praktische workshop geeft het ROZ u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en of dit iets voor u is.
De training wordt gegeven in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Meer informatie, data en aanmelden: trainingen.rozgroep.nl.

Ondernemer in de wijk Hengelose Es?
Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.

Contact
Neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken. Wij staan in de Hengelose Es voor u klaar! Meer informatie vindt u op onze websites: www.rozgroep.nl en twitter.com/rozgroep en facebook.com/rozgroep.