Wijkfeest 2013

Dit jaar was de opzet van het jaarlijks Wijkfeest duidelijk anders. Het WAC (Wijk Activiteiten Commissie) had de indeling gewijzigd. Wat hier en daar, ondanks dat het in de krant had gestaan, wel even tot verwarring leidde. De kleedjesmarkt was op een andere plek. Er waren nu veel meer plaatsen.

Door de kinderen werd er weer gretig gebruik van gemaakt. De eersten waren om 7.00 uur al druk in de weer. Gebracht door vader of moeder, die hielp bij het uitpakken en installeren en die ze vervolgens, voorzien van de nodige instructies, achter lieten. Sommige ouders bleven bij hun kind(eren) en maakten er samen een leuke dag van. Er waren zelfs ouders die niet wisten dat het voor kinderen was en die ruzie maakten om een plekje.

Op het grote plein was er een zogenaamde goederen markt. Op de rommelmarkt aan de Sloetsweg heerste een gezellige sfeer. De buren onderling, maken er samen altijd een gezellige dag van. Veel van de “rommel” wisselde van eigenaar. Net als vorig jaar was er weer veel tweede- handskleding, die voor een zacht prijsje van eigenaar wisselde. Vooral kinderkleding deed het erg goed.

Er was een hapje en een drankje en menigeen maakte een praatje met de buren links of rechts.

Wijkfeest 2013 ponys Geerdinkfoto redactie

Er kon op de pony’s van ’t Geerdink worden gereden. Kortom het was weer een mooie dag. Graag weer tot ziens op het volgende Wijkfeest!

Tineke