Tafel van een logo s


Laatste tafelgesprekken 2014

Op 16 september start de laatste serie tafelgesprekken van dit jaar, deze keer in wijkcentrum ‘t Lansink. De tafelgesprekken van De tafel van één zijn voor vrouwen zonder werk die iets willen gaan doen, bijvoorbeeld (vrijwilligers)werk, een opleiding of het starten van een eigen onderneming. De deelnemers komen vijf ochtenden bijeen, onder begeleiding van een tafelbuddy, om te praten over zichzelf en hun toekomst.

Jolande deed mee aan de tafelgesprekken. De tafelgesprekken hebben haar veel opgeleverd. “Mijn doel was om te gaan kijken wat ik nu wil gaan doen. De kinderen worden wat ouder en ik merk dat er meer ruimte komt voor mezelf. Door de tafelgesprekken is er een verandering in gang gezet in mij en in mijn omgeving. Ik ben meer gaan nadenken over wat ik wil gaan doen en ik durf meer. De tafelgesprekken zijn heel positief. En het zijn maar 5 ochtenden dus het kost ook niet veel tijd. Het is een investering in jezelf.”

tafelgesprekken 7952 s

De nieuwe serie gesprekken start op dinsdag 16 september en is van 9:30 tot 11:30 uur in wijkcentrum ’t Lansink. Vrouwen kunnen zich aanmelden via www.detafelvaneen.nl of door te bellen met 06-8305 1874. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De tafel van één wordt georganiseerd door WOMEN Inc. in samenwerking met gemeente Hengelo.