Palet logo s
Ontmoeten in de wijk de Hengelose Es

De ontmoetingsruimte van Palet uitslagsweg 99.5. Hengelo is dé plek voor alle senioren om elkaar te ontmoeten in de Wijk de Hengelose Es. U kunt deelnemen aan heel veel verschillende activiteiten, een kopje koffie drinken of een voordelige driegangen maaltijd gebruiken. Vindt u de ontmoetingsruimte Palet ook een fijne plek om elkaar te ontmoeten of vindt u het gewoon een goed initiatief?

Doe dan mee aan de actie Vrienden van Palet
Dan kunt u voor maar 10 euro per jaar Vriend worden van het Palet.
Want met meer vrienden is meer mogelijk.

Wat kunt u verwachten?

  • Korting op culturele avonden (u wordt d.m.v. Flyers op de hoogte gehouden)
  • Speciaal voor vrienden een jaarlijkse vriendenavond (gratis entree)
  • korting op lunches, voordeel bij warme maaltijden (koffie gratis)
  • inspraak in besteding van (deel van) uw inleg
  • Jaarlijks het infoboekje in de bus

U kunt vriend worden door de bon in de folder in te vullen. De folder is op te halen bij het Palet uitslagsweg 99.5
U krijgt van ons bericht wanneer de pas klaar ligt.
Voor meer informatie: Truus Bokhove 074-2666793, Dianne van Beers 074-2774293

Activiteiten Ontmoetingsruimte Palet tel 0742917921
Elke dinsdag is het Noaberdag in Palet met diverse activiteiten en in samenwerking met de medewerkers en bezoekers van de Wijkdagverzorging. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is de ontmoetingsruimte open en iedereen die belangstelling heeft is welkom. Vanaf 10.00 uur is er gezamenlijk koffiedrinken met aansluitend een spelletje spelen of deelnemen aan diverse andere activiteiten, zoals rummikub of kaarten.Tussen 12.00-14.00 kunt u deelnemen aan de lunch en daarna indien gewenst even rusten. Van 14.00 – 16.00 worden er wekelijks verschillende activiteiten aangeboden tijdens een gezellige middag, zoals Bingo, crea, spelletjes of verhalen vertellen en muziek.

Wekelijks is er ook . . .
Elke dinsdagavond spelletjes avond. Vanaf 19.30 uur kunt u een kaartje leggen of een potje rummikub spelen. Kom gerust een keertje kijken en meedoen!
Elke woensdagmiddag is er koersbal in Palet, van 14.00 uur tot 16.30 uur
Elke donderdagmorgen vanaf 9.00 uur is er gymnastiek. We zijn weer gestart op 4 september, u kunt rustig een keertje gratis meedoen en kennismaken met de groep.
Elke donderdagmorgen: koffiemorgen vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur. Vanaf 12.00 uur hebben vrijwilligers een heerlijke lunch gemaakt van soep met een broodje voor een redelijke prijs ( graag even aanmelden) Houdt u van kaarten , elke vrijdagmiddag kunt u bij de Wilbertsoos een potje klaverjassen of hartenjagen.

Maak eens kennis met het Eetpunt Palet
Elke woensdag, vrijdag en om de week op zondag serveren vrijwilligers een prima 3-gangen maaltijd met volop variatie. Altijd keuze uit 2 soorten vlees/vis, altijd 2 soorten groente en natuurlijk mag een lekker toetje niet ontbreken. Met dieetwensen kan natuurlijk rekening worden gehouden.We beginnen om 12.00 uur. U bent van harte welkom! Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen wij deze maaltijd aanbieden voor een redelijke prijs.
Tijdelijk is er een spectaculaire actie!
U kunt sparen voor een gratis maaltijd. Maar niet alleen u geniet dan van die gratis maaltijd, u mag ook iemand meenemen. Dus spaar voor 2 gratis maaltijden. De actie duurt tot 31 december 2014.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dianne van Beers, 074-2774293.
Wij zoeken u . . .
Op zoek naar een culinaire vrijwilligersbaan . . . wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om een of twee keer per week een maaltijd te koken voor de bezoekers van het eetpunt in Palet. We verwachten geen culinaire hoogstandjes maar wel een heerlijke Hollandse maaltijd. Misschien iets voor u . . . meldt u zich dan bij Dianne van Beers zij is op vrijdagmiddag bij het eetpunt tussen 11.00 en 13.00 uur bereikbaar.

Wist u dat de ontmoetingsruimte ook te huur is voor niet comerciele groepen voor bv. een vergadering of cursus Voor informatie over huren en alle activiteiten in Palet kunt u contact opnemen met Herma Gringhuis ouderenwerker in de wijk de Hengelose Es, zij is bereikbaar via het Zorgloket 074 2459131. Ook verdere informatie over activiteiten van Carintreggeland of Welzijn Ouderen Hengelo kunt u via dit nummer verkrijgen.