Geerdink logo 300
Ponygroep ’t Geerdink

Ben jij 7 jaar en niet ouder dan 12 dan mag je bij een ponygroep van ’t Geerdink.

De ponygroep is er voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag is de ponygroep van 16.00 tot 17.00 uur. Woensdag van 15.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Er is zijn geen ponygroepen in de vakanties. Op vrijdag is er ook een ponygroep maar daar worden de oudste kinderen opgeleid die eventueel vrijwilliger willen worden.

Ponygroep Geerdink s

Een ponygroep is een speelse manier om kinderen en pony’s met elkaar om te laten gaan. De omgang van kinderen met elkaar en de verzorging en de omgang met de pony’s staat voorop. Onder omgaan met elkaar verstaan wij: in de winter gezamenlijk stallen uitmesten, pony’s borstelen en voeren. En natuurlijk hoeven teren en invetten. De vrijwilligers helpen waar dat nodig is.
De kosten voor 1 kind zijn €15,- per maand. Voor 2 kinderen uit hetzelfde gezin €25,- per maand. Ouder(s) of verzorger(s) worden geacht hun kind zelf op te geven bij de Boortoren of bellen naar Stichting ’t Geerdink 074-2420146. Ook kunt u bij ons informatie krijgen over het Jeugd Sport Fonds.

Dus ieder kind kan -als dat wil- naar “onze ponygroep”   

Printshop
Bij ’t Geerdink kunt u kopietjes laten maken. Wij kopiëren alleen zwart/wit. U levert uw spullen kopieer klaar in en kunt het dan op het afgesproken tijdstip weer ophalen. We kunnen boekjes, folders, gevouwen folders ect kopiëren op A4 en A5 formaat. Vraag eens naar de mogelijkheden en de kosten. Wie weet wordt u nog aangenaam verrast.

Informatie:
in kantooruren van Alphenstraat 17a
tel. 074 2420146 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of
kijk op de website: www.hetgeerdink.nl