swoh

Geef uw leven een beetje meer GLANS!

 

Welzijn Ouderen Hengelo en Welzijn Ouderen Borne organiseren in het najaar een nieuwe cursus ‘Geef uw leven een beetje meer GLANS’. In Hengelo gaat de cursus op donderdagochtend 27 oktober 2011 van start en stopt op 1 december.

Borne volgt in januari 2012. De cursus beslaat 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en is bedoeld voor vrouwen vanaf 55 jaar.

De Glanscursus richt zich met name op vrouwen die gezelligheid en mensen om zich heen missen, hun kennisssenkring graag willen uitbreiden, te weinig leuke bezigheden hebben en het steeds weer uitstellen om iets te ondernemen.

Tijdens de bijeenkomsten komen onderwerpen aan de orde die te maken hebben met manieren waarop het leven meer glans kan krijgen. Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de zogenaamde GLANS-schijf van vijf. Dit is vergelijkbaar met de voedingsschijf. Alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. ‘Geef uw leven een beetje meer GLANS’ biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

 

Belangstellenden uit Hengelo kunnen zich aanmelden bij SWOH/ Zorgloket, tel : 074 – 24 59 131.

Belangstellenden uit Borne kunnen zich aanmelden bij Welzijn Ouderen Borne, tel : 074 – 26 74 099.