roz

Het ROZ: ook voor (startende) ondernemers in de wijk

Eigen bedrijf starten?
Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen. De dienstverlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ cursussen en workshops om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?
Het ROZ verhuurt goedkope kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Ondernemerscentrum H164 is een uniek concept en gebouw in hartje Hengelo. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, dus wees er snel bij!

Ondernemer in de wijk Hengelose Es?
Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.

Contact
Neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken. U kunt ook gebruik maken van het spreekuur. Wij zijn 29 september 2011 van 12.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijkcentrum De Hengelose Es aan de Uitslagsweg 47 te Hengelo.

Wij verwelkomen u daar graag om uw bedrijfsideeƫn of problemen te bespreken. Loop dus gerust binnen. Meer informatie is te vinden op onze website www.rozgroep.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten, workshops en cursussen? Volg ons nu op Twitter: twitter.com/rozgroep.