jeroenbambi

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Scoutinggroep St.Jeroen Bambi uit Hengelo, opgericht in 1946.

Elke week zijn er zo'n honderd jongens en meisjes van ongeveer 4 tot 60 jaar oud actief met scouting bezig.

Wij hebben een blokhut aan de Oude Achterhoekseweg 9 in Hengelo. Dit is vlak bij rotonde bij de Bornsestraat. Route vanaf Hengelo Centrum richting Borne: Bornsestraat rotonde rechtsaf slaan richting Europalaan, na 414 m. rechts, (retour paralelweg) Achterhoekseweg, direct weer rechts afslaan Achterhoekseweg (doodlopend straatje).

Dan vind u het na ca. 200 meter aan uw rechterzijde.

Wat is scouting?

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Waar kunt u scouting St. Jeroen-Bambi o.a. zien binnenkort?

Tijdens de wijkdag van de Hengelose Es zal op zondag 4 september scoutingvereniging St. Jeroen Bambi aanwezig om u kennis te laten maken met het avontuur van Scouting. De kinderen kunnen onder andere broodbakken / popcorn maken, blikgooien, grabbelton en er is een klein spelcircuit aanwezig! Iedereen van jong tot oud is welkom van 9.30 - 16.00 uur.

Dit jaar wordt de Kids Scoutin-In (onze nieuwste vorm van open dag) van Scouting St. Jeroen-Bambi gehouden op zondag 18 september van ongeveer 12:00 tot 16:00 uur . Deze dag is niet alleen voor onze eigen leden maar ook voor andere belangstellenden, kortom iedereen is welkom! Dit jaar zal de Kids Scoutin-In worden gehouden op het grasveld aan de Bankastraat, hoek Weideweg. We organiseren een spectaculair programma voor jong en oud!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden in de leeftijd van 4,5 tot 18 jaar. De groepen die ingedeeld zijn op leeftijd en jongens/meiden draaien op verschillende dagen.

Op onze website vind u meer informatie rondom de draaidagen. www.jeroenbambi.nl of telefonisch: 074-2428920, Miriam Vrielink.

Ook zullen op beide Wijk/Open dagen informatiestands aanwezig zijn waar u terecht kunt met uw vragen omtrent scouting en onze vereniging.