jeroenbambi


 

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn Scoutinggroep St.Jeroen Bambi uit Hengelo, opgericht in 1946.
Elke week zijn er zo'n honderd jongens en meisjes van ongeveer 4 tot 60 jaar oud actief met scouting bezig.

Wat is scouting?
Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Wij hebben nog ruimte voor nieuwe leden in de leeftijd van 4,5 tot 18 jaar. De groepen die ingedeeld zijn op leeftijd en jongens/meiden draaien op verschillende dagen.
Op onze website vindt u meer informatie rondom de draaidagen. http://www.jeroenbambi.nl

Hoe kan uw kind lid worden?
U zou uw kind op kunnen geven via onze website, via mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch bij de voorzitter van de groep, Helène Hegteler 074 - 266 69 10.
De eerste 4 keer kan uw kind gratis en vrijblijvend meedoen, daarna bedraagt de contributie €8,50 per maand.

Waar kunt u scouting St. Jeroen-Bambi vinden?
Wij hebben een blokhut aan de Oude Achterhoekseweg 9 in Hengelo. Dit is vlak bij rotonde bij de Bornsestraat. Het betreft een doodlopende, dus kindvriendelijke straat die achter de voetbalbvelden van Achilles 12 ligt. Route (met de auto) vanaf Hengelo Centrum richting Borne: Bornsestraat rotonde rechtsaf slaan richting Europalaan, na 414 m. rechts, (retour parallelweg) Achterhoekseweg, bij de Y-splitsing, direct weer rechts afslaan de Achterhoekseweg in. Dan vind u het na ca. 100 meter aan uw rechterzijde.

Wist u dat:
Wij hele goede contacten hebben met de Sint sinds 1973?
Wij verzorgen huisbezoeken, maar ook bezoeken wij bedrijven, tijdens de Sinterklaasperiode. Voor meer informatie, zie onze website www.jeroenbambi.nl of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of kijk op http://scoutingsint.hyves.nl.
De opbrengst van deze actie gaat naar de speltakken van de Scouting St.Jeroen Bambi groep.