Het ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es!


 roz


Hulp nodig bij uw administratie?

Op zoek naar goedkope kantoor- of bedrijfsruimte?

Het ROZ kan u helpen!

 

Het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) is de adviesorganisatie voor iedereen in Twente en de Achterhoek die een bedrijf wil starten of al een bedrijf heeft. Wij bieden advies, coaching, trainingen, financiƫle ondersteuning en schuldhulpverlening. Ook kunnen wij u helpen bij uw administratie en huisvesting van uw bedrijf. Als starter of ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van onze dienstverlening!

Hulp bij uw administratie?
Moeilijkheden met uw administratie? Vraag Oostwerk, het administratief bedrijf van ROZ, om tips en advies hoe u zelf het beste uw administratie bij kunt houden. Ook kunt u de gehele administratie van uw bedrijf onderbrengen bij Oostwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?
Het ROZ verhuurt goedkope kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Ondernemerscentrum H164 is een uniek concept en gebouw in hartje Hengelo. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, dus wees er snel bij!

Contact:
Neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken. Wij gaan graag met u in gesprek om uw bedrijfsideeƫn of problemen te bespreken.

Meer informatie is te vinden op onze websites www.roztwente.nl, www.oostwerk.nl en www.h164.nl.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen? Volg ons nu op Twitter: twitter.com/rozgroep