
Ovenschotel met ham, camembert, aubergine en aardappelpuree
Speciaal geschikt voor koude avonden, als het nog niet zo wil vlotten met de lente.
Een slanke, maar goed vullende ovenschotel voor een koudere avond.
Ingrediënten voor 2 personen:
- 300 gram kruimige aardappels, gekookt.
- Scheutje melk. 1 aubergine van ± 400 gram. 1 ui (rauw)
- 100 gram achterham.
- 60 gram camembert
- 1 el olijfolie.
- Kerrie.
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Maak van de gekookte aardappels puree, samen met de melk.
- Snijd de aubergine, ham en ui in stukjes. Verwarm de olie in de koekenpan en bak de ham goed aan. Voeg de groentes toe en bak deze ook een paar minuten mee.
- Meng deze door de puree en maak op smaak met kerrie, peper en zout.
- Verdeel de camembert over de ovenschotel en zet deze nog voor ongeveer 10 minuten in de oven.
Eet smakelijk.
Heeft u een recept! Stuur deze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.