Scoren in de wijk logo s
Rabotheater logo


GEZOCHT : bewoners uit de Hengelose Es  
die willen meedoen aan theaterspektakel  
‘De Belofte!’  

Na ‘220 volt’ (2008) en ‘In Blessuretijd’ (2010) komt er een nieuwe theaterproductie van Stichting FC Twente, scoren in de wijk en Rabotheater Hengelo. Samen met professionele theatermakers brengen ruim honderd wijkbewoners van de Hengelose Es een muzikaal en humoristisch spektakel over liefde, voetbal, ambiance en solidariteit, getiteld: ‘De Belofte!’. Over het onstuimige debuutjaar van Sultan Seltsjoek, de nieuwe ster van voetbalclub FC Thoes.

Theatermakers Laurens ten Den en André Manuel zoeken Individuen en groepen die willen meedoen aan dit nieuwe voetbaltheaterspektakel: alle vormen van creativiteit, zowel voor als achter de schermen, zijn in principe in te passen. Iedereen mag meedoen. Of je nou iets kunt, of iets wílt kunnen. A’j der mar zin an hebt!

performance    muziek    dans    toneel    acrobatiek    decor bouwen poëzie   cabaret   kostuums naaien    cheerleaden    gevechtskunst vlaggen en vaandels maken    leuzen brullen    ritmes drummen    etc. etc.

Voorstellingen zijn op 28 en 29 juni 2014 in het Rabotheater
Op de avonden van 24, 26 en 27 juni zijn de grote gezamenlijke repetities. In de weken/maanden daarvoor zijn allerlei individuele (groeps)repetities. Per deelname verschilt de voorbereidingstijd, variërend van 3 tot 15 repetities. Soms in ‘eigen kring’.

Laat je informeren en inspireren op de wervingsavond van 17 februari om 19.30 uur
in Wijkcentrum Hengelose Es.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Drees Kroes, Algemeen Projectleider ‘Scoren in de wijk’
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 0624118565