Scoren in de wijk logo s
Script theaterproductie De Belofte! vol voetbalhumor

“Goat stoan a’j veur Sultan bint”, “Asof der ‘n nieje Messie is opgestanden”, het zijn zo maar twee zinnen uit het script van De Belofte!. De nieuwe voetbaltheaterproductie die bewoners van de Hengelose Es samen met professionals op 28 en 29 juni op de planken brengen. Afgelopen week konden de deelnemers in het Rabotheater alvast wennen aan hun tekst, want schrijver/regisseur Laurens ten Den gaf een inkijkje in het script dat hij samen met André Manuel heeft geschreven. Net als bij ‘In Blessuretijd’ uit 2010 wordt De Belofte! een voorstelling vol met voetbalhumor. Van de trainer zonder papieren tot de spits met heimwee.

Regisseur Laurens ten Den geeft aanwijzingen en verdeelt rollen onder wijkbewoners sRegisseur Laurens ten Den geeft aanwijzingen


Het onstuimige debuutjaar van Sultan…
De Belofte! is een meeslepend relaas over het onstuimige debuutjaar van voetbaltalent Sultan Seltsjoek, de nieuwe aanwinst van FC Thoes. Een komische voorstelling over aanpassing en cultuurverschil, succes en mislukking, onzekerheid en overmoed, heldendom en heimwee. En liefde, natuurlijk. Niet alleen de liefde voor het spelletje of de onverwoestbare clubliefde voor FC Thoes, maar ook de liefde van Sultan voor kamermeisje Annet… dat belooft wat!
Kaartverkoop De Belofte!
Zaterdag 28 juni   
Zaterdag 28 juni
Zondag 29 juni
14.00 uur (try-out)
20.30 uur (première)
14.00 uur

Kaarten voor de voorstellingen kosten € 7,50 (incl. 6% BTW, een welkomstdrankje ter waarde van € 2,- en garderobe €1,-) en zijn te koop via www.rabotheater.nl.


Kijk voor meer informatie op www.debelofte2014.nl.      

Een groep wijkbewoners die mee gaan doen aan De Belofte21 sEen groep wijkbewoners die mee gaan doen aan De Belofte!     Foto’s: FC Twente Media / Kees Tetteroo