Scoren in de wijk logo sScoren in de wijk aan Jan Tooropstraat 7

FC Twente, scoren in de wijk zit vanaf nu wekelijks aan de Jan Tooropstraat 7. Scoren in de wijk is een onderdeel van FC Twente en richt zich met name op maatschappelijke activiteiten. Zo willen wij samen met de wijkbewoners activiteiten ontwikkelen die ten goede komen van de wijk.

Met Scoren in de Wijk hebben we al een aantal projecten die we in de wijk uitvoeren. Gedacht kan worden aan de voetbalcursus voor basisscholen, de FC Twente cup voor jongeren en Walking Football voor ouderen. Naast deze vaste projecten kunnen we ook andere activiteiten ontwikkelen zoals sporttoernooien voor jong en oud, gezondheidsprojecten of ontmoetingsactiviteiten puur afgestemd op de wensen van de buurt.

We willen graag inspelen op vragen van bewoners en tevens gezinnen ondersteunen die wel een duwtje kunnen gebruiken in de Hengelose Es. Daarvoor hebben we uw input zeker nodig! Op donderdag zijn we vaak aanwezig, o.a. met een bord aan de straat zullen we laten weten of we aanwezig zijn. Naast Scoren in de wijk zullen ook andere partijen zoals Welbions en Wijkkracht gebruik maken van deze ruimte.

Wij zetten de deur voor u open en de koffie staat klaar. Als we er niet zijn dan kunt u ook altijd mailen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen met 0629078098.

Namens FC Twente, scoren in de wijk: Dennis Wiggers en Alex de Bruyn.

 

6 maart 2020